Info

Fresh & Fruity is voor de doelgroep 13 t/m 17 jaar, dus zal er geen alcohol geschonken worden. Helaas mogen we buiten deze leeftijdsklasse niemand binnenlaten. Legitimatie is verplicht en bij twijfel zijn wij bevoegd legitimatie te controleren.

De deuren openen om 20:00 uur en sluiten om 21.00 uur, je kunt dan niet meer binnenkomen. Het feest eindigt om 01:00 uur.

We accepteren de volgende legitimatie-documenten:
– Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
– Geldig Paspoort (of een kopie hiervan)
– Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
– Scooterrijbewijs
– OV-chipkaart met foto

Tijdens Fresh & Fruity is er gecertificeerd(e) beveiliging en personeel aanwezig. Wij hanteren een strikt “binnen-is-binnen-beleid”. Als je eenmaal binnen bent, blijf je binnen, tenzij je natuurlijk vertrekt. Wij willen voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan buiten op straat.  

Tijdens Fresh & Fruity zijn er gecertificeerde hulpverleners aanwezig.

Verkrijgbare tickets:

Online:

Tickets pagina 

Eventbrite

 

Verkooppunten:

DE SNACKBAR LUNCH AND DINNER  |  Helmondseweg 65, 5751 GB Deurne

FITNESSCLUB DEURNE  |  Kerkplein 5, 5754 AZ Deurne

CULTUURCENTRUM DEURNE | Martinetplein 1, 5751KM Deurne

 

Ben je vergeten een ticket te kopen dan kun je nog altijd een ticket kopen aan de deur. Maar je kan pech hebben dat het evenement uitverkocht is. Tickets aan de deur zijn echter wel €5,- duurder dan in de voorverkoop.

E-Tickets kun je uitprinten en meenemen of via je telefoon laten zien mits de barcode goed zichtbaar/scanbaar is (beeldscherm niet gebarsten, helderheid hoog e.d.). Early Bird tickets nemen we alleen aan in originele staat. (geen kopie etc.)

Voor problemen met de e-tickets kunt u contact opnemen met Eventbrite.com.

Tickets die we verkopen op externe locaties en aan de deur dien je contant af te rekenen.

Het maken van foto’s en video’s is natuurlijk toegestaan. Vergeet ons niet te taggen op social media. Het is niet toegestaan de foto’s en video’s te gebruiken voor professionele doeleinden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je waardevolle eigendommen. Laat dan ook zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis. Fresh & Fruity is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van deze waardevolle spullen.

– Fresh & Fruity behoudt zich het recht om het evenementbeleid te allen tijde aan te passen. 


– Fresh & Fruity behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen mits hier in onze ogen een geldige reden voor is.  


– Fresh & Fruity  behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een aftermovie van de desbetreffende editie.


– Voor Fresh & Fruity  geldt een minimumleeftijd van 13 jaar en een maximale leeftijd van 17 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 13 jaar, ouder dan 17 of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd. 


– Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht. Veiligheid staat bij ons voorop.


– Tijdens Fresh & Fruity is er geen eigen begeleiding toegestaan. Er is altijd personeel van Fresh & Fruity, de desbetreffende locatie en gecertificeerde beveiligers aanwezig voor begeleiding. Bezoekers kunnen altijd bij hen terecht. 


– Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie. 


– Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico. 


– Fresh & Fruity is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers. 


– Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs. 


– Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, sigaretten, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen. 


– Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop. 


– Er zal een strenge fouillering plaatsvinden bij de entree. Personen die in bezit zijn van drugs zullen direct worden overgedragen aan de politie. En niet meer welkom zijn bij een van onze evenementen.


– Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen. 


– Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden. 


– Het is verboden om (semi) professionele foto apparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan. Selfie sticks zijn niet toegestaan. 


– Fresh & Fruity is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.